De Schattelijn

al meer dan 25 seizoenen hét centrum voor cultuur
 
Dinsdag 16 januari bouwen we de theaterzaal weer om naar een film zaal voor de amusante film: 'Going in style'.
LET OP: wegens ziekte van één van de speelsters is de voorstelling van LOS verplaatst naar vrijdag 6 april a.s. 
De volgende voorstelling is op zaterdag 27 januari: André Manuel fileert de wereld weer op zijn eigen wijze in 'De Onzen'.  
 
Wees van harte welkom! 


 


 
 
 
 

 
 
NU: zaterdag 27 januari
vrijdag 02 februari
zaterdag 24 februari
zaterdag 10 maart
zaterdag 17 maart
zaterdag 24 maart
vrijdag 30 maart
vrijdag 06 april
zaterdag 14 april
zaterdag 21 april


LA LA LAND
Damien Chazelle (Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend, Rosemarie DeWitt)
19-09-2017 aanvang: 20:00 | 7,00 euro

Het is een bekend beeld in musicals. Een personage neuriet zomaar een deuntje, krijgt bijval van toevallige omstanders en voordat iemand er erg in heeft is een hele menigte aan het dansen en zingen. La La Land, van regisseur Damien Chazelle, begint meteen met zo'n scène. Tijdens een verkeersopstopping op de snelweg van Los Angeles klimmen hordes bestuurders uit hun auto's om over de motorkappen te springen en een zonnig muzikaal eerbetoon te brengen aan de stad. Na het spectaculaire openingsnummer treffen we te midden van de verkeerschaos de twee hoofdpersonages aan. Ze 'begroeten' elkaar voor het eerst met opgestoken middelvinger wanneer Mia niet meteen doorrijdt tijdens de file. Daarna blijven ze elkaar onverwachts tegenkomen en de vonken vliegen uiteindelijk over.

La La Land is een onweerstaanbaar verhaal over twee mensen die hun dromen najagen en de onvermijdelijke clash tussen idealisme en harde realiteit die daarop volgt. De twee dromers wonen in Los Angeles; City of Dreams. Mia Dolan is een jonge aspirant-actrice die in een koffiezaak werkt en tussen haar diensten door de ene na de andere auditie afloopt. Meestal keert ze teleurgesteld terug naar haar kamer die volhangt met oud-Hollywoodposters van sterren als Ingrid Bergman. Sebastian Wilder leeft eveneens in het verleden, hij is een jazzpianist die de eindjes nauwelijks aan elkaar weet te knopen, maar droomt van een eigen club waar hij 'echte' jazz kan spelen in plaats van doorsnee-deuntjes in restaurants. Ondanks hun eerdere vijandigheid merken Mia en Sebastian dat ze toch erg op elkaar lijken: wanhopige idealisten verdwaald in een stad die hen niet begrijpt. Gaandeweg komen ze er achter dat het onderhouden van een liefdesrelatie en het najagen van een carrière tegelijkertijd ook offers vraagt. De grote vraag blijft dan ook of hun liefde en idealistische ambities elkaar uiteindelijk niet zullen uitsluiten in de City of (Broken) Dreams.

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.