Home Activiteiten Theater Exposities Film Zalen Arrangementen Foyer Contact Mijn Schattelijn

Zakelijk

Zalen

Cultureel Centrum De Schattelijn is gevestigd in een historisch pand en bevat een aantal ruimtes van verschillende grootte. De capaciteit varieert van 5 tot 70 personen. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, lezingen, cursussen en andersoortige bijeenkomsten. U kunt altijd gebruik maken van de diensten van de bar, gevestigd op de eerste verdieping. Deze verdieping en de tweede verdieping zijn met de lift te bereiken. In de theaterzaal – 125 zitplaatsen – kunt u symposia organiseren, lezingen, presentaties, voorstellingen en concerten.

Theaterzaal De Schattelijn in Geertruidenberg 

Zakelijk Contact

Vismarktstraat 4 A
4931 AZ Geertruidenberg

T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Prijzen en reserveren 

Er zijn twee tarieven. Het verenigingstarief geldt voor alle instellingen en verenigingen van de gemeente Geertruidenberg. In alle andere gevallen hanteren we het commerciële tarief.

Sponsoring

Het is mogelijk de activiteiten van "De Schattelijn" te sponsoren of één van de activiteiten: een voorstelling, een concert, een lezing of een expositie.

Evenementen

Indien u het cultureel centrum voor een gedeelte zo willen huren voor het organiseren van een evenement kunt u contact opnemen met "De Schattelijn".
Ook het achterterrein is geschikt voor een kleinschalig buitenevenement.