De Schattelijn

al meer dan 25 seizoenen hét centrum voor cultuur 

Het NIEUWE THEATERSEIZOEN 2018-2019 is on line!

Kijk, kies en geniet.U kunt een abonnement nemen, u kunt per voorstelling reserveren: wat u maar wilt. Wij zenden u ook graag onze brochure toe.Laat het ons maar weten: info@schattelijn.nl 

Wees meer dan van harte welkom!
NU: vrijdag 21 september
donderdag 27 september
zaterdag 06 oktober
vrijdag 12 oktober
vrijdag 19 oktober
vrijdag 26 oktober
vrijdag 09 november
zaterdag 17 november
zaterdag 24 november
zaterdag 01 december
vrijdag 07 december
vrijdag 14 december
zaterdag 12 januari
zaterdag 19 januari
vrijdag 25 januari
zaterdag 02 februari
vrijdag 08 februari
vrijdag 15 februari
vrijdag 22 februari
zaterdag 16 maart
zaterdag 23 maart
vrijdag 29 maart
zaterdag 13 april
donderdag 25 april


]
LA LA LAND
Damien Chazelle (Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend, Rosemarie DeWitt)
19-09-2017 aanvang: 20:00 | 7,00 euro

Het is een bekend beeld in musicals. Een personage neuriet zomaar een deuntje, krijgt bijval van toevallige omstanders en voordat iemand er erg in heeft is een hele menigte aan het dansen en zingen. La La Land, van regisseur Damien Chazelle, begint meteen met zo'n scène. Tijdens een verkeersopstopping op de snelweg van Los Angeles klimmen hordes bestuurders uit hun auto's om over de motorkappen te springen en een zonnig muzikaal eerbetoon te brengen aan de stad. Na het spectaculaire openingsnummer treffen we te midden van de verkeerschaos de twee hoofdpersonages aan. Ze 'begroeten' elkaar voor het eerst met opgestoken middelvinger wanneer Mia niet meteen doorrijdt tijdens de file. Daarna blijven ze elkaar onverwachts tegenkomen en de vonken vliegen uiteindelijk over.

La La Land is een onweerstaanbaar verhaal over twee mensen die hun dromen najagen en de onvermijdelijke clash tussen idealisme en harde realiteit die daarop volgt. De twee dromers wonen in Los Angeles; City of Dreams. Mia Dolan is een jonge aspirant-actrice die in een koffiezaak werkt en tussen haar diensten door de ene na de andere auditie afloopt. Meestal keert ze teleurgesteld terug naar haar kamer die volhangt met oud-Hollywoodposters van sterren als Ingrid Bergman. Sebastian Wilder leeft eveneens in het verleden, hij is een jazzpianist die de eindjes nauwelijks aan elkaar weet te knopen, maar droomt van een eigen club waar hij 'echte' jazz kan spelen in plaats van doorsnee-deuntjes in restaurants. Ondanks hun eerdere vijandigheid merken Mia en Sebastian dat ze toch erg op elkaar lijken: wanhopige idealisten verdwaald in een stad die hen niet begrijpt. Gaandeweg komen ze er achter dat het onderhouden van een liefdesrelatie en het najagen van een carrière tegelijkertijd ook offers vraagt. De grote vraag blijft dan ook of hun liefde en idealistische ambities elkaar uiteindelijk niet zullen uitsluiten in de City of (Broken) Dreams.

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.