De Schattelijn

al bijna 30 seizoenen hét centrum voor cultuur 
 

Op donderdag 25 april sluit Marjolein Meijers het 30e theaterseizoen van De Schattelijn op feestelijke wijze af met haar programma '40 jaar muziek'.
 
Het filmseizoen gaat nog even door. Dinsdag 21 mei vertonen we de innemende film 'Beautiful Boy'. Mag u niet missen!
 
In de tweede helft van mei maken we het nieuwe seizoen bekend. 

Zoals altijd: van harte welkom! 
 
 
 
 
NU: donderdag 25 april


]
THE AMAZING STROOPWAFELS
Hiero! (muziek)
07-12-2018 aanvang: 20:15 | 18,00 euro

Dames en heren, hier zijn: The Amazing Stroopwafels!

 

Elke keer spelen ze weer alsof het de eerste keer is. Met tomeloos enthousiasme gaven ze al bijna zevenduizend optredens en brachten ze achttien cd’s, acht lp’s, drie dvd’s en 41 singles uit.

 

De Stroopwafels, de amazing heroes van de Rotterdamse Lijnbaan, hebben weer een prachtig album afgeleverd vol verhalende nummers en liedjes over verre streken van wereldreiziger Wim Kerkhof (zang, piano, contrabas en verhalen). Hij, Rien de Bruin (accordeon, gitaar en zang) en smaakmaker Arie van der Graaf (elektrische gitaar) behoren tot de harde kern van The Amazing Stroopwafels.

 

Speciaal voor de theaters wordt het trio bijgestaan door Koos Pakvis (basgitaar en  zang) en Hans Greeve (drums). Natuurlijk komen ook klassiekers als Oude Maasweg en Ik Ga Naar Frankrijk voorbij en is de groep nooit te beroerd om een hele trits verzoeknummers te spelen. Waaro? Hiero!

 

Entree: € 18,00

 

www.amazingstroopwafels.nl

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.