De Schattelijn

al bijna 30 seizoenen hét centrum voor cultuur 
 

Het filmseizoen gaat nog even door. Dinsdag 21 mei vertonen we de innemende film 'Beautiful Boy'. Mag u niet missen!
 
De start van de losse-kaart-verkoop voor het nieuwe seizoen begint op maandag 3 juni! 

Zoals altijd: van harte welkom! 
 
 
 
 


]
MATROESJKA
Brainwash (muziek/cabaret)
23-03-2019 aanvang: 20:15 | 16,00 euro

Brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig.

 

Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt het duo korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in het tijdperk van Trump, terreur en #metoo kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Dus kom naar BRAINWASH. Je weet dat je het wilt. 

 

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig. In 2014 wonnen ze de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wat volgde waren gestoord goede recensies voor hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees. "Een energiek, stampend debuut,” aldus NRC. Het Parool noemde hen "zonder overdrijving toptalenten.” Ze waren vaste columnisten in het ochtendprogramma van Giel Beelen en speelden al meerdere keren Lowlands plat. Als klap op de vuurpijl sleepten ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Nu zijn ze er klaar voor om in BRAINWASH jouw hersenpan te kraken.

 

Entree: € 16,00

 

www.matroesjkaspeelt.nl

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.