De Schattelijn

al 30 seizoenen hét centrum voor cultuur 
 

De Schattelijn is tot en met 28 april 2020 GESLOTEN voor alle activiteiten.
Over het eventueel doorgaan van voorstellingen en concerten op een latere datum volgt nog bericht. 
 
Wij hopen u over enige tijd weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen.
 

 

 
 
 
 
NU: zaterdag 18 april
vrijdag 01 mei
zaterdag 09 mei
vrijdag 15 mei


]
GLODI LUGUNGU
Ze bedoelen het goed (cabaret / comedy)
18-04-2020 aanvang: 20:15 | 16,00 euro

TOT NADER ORDER AFGELAST

 

Zelfverzekerd en ontwapenend.

 

Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal; het bange meisje bij de bushalte, deurtrekken bij een familie van 9 kinderen en Henk uit Congo van Telfort. Een avond waar iedereen wordt aangepakt, niemand is veilig, Glodi niet, zijn familie niet, zelfs jij niet! Hou je vast, want ze bedoelen het goed!

 

Glodi’s familie en vrienden, overigens een hele goede bron voor zijn verhalen, zagen een jongen die misschien meer thuishoort op een podium dan een voetbalveld. Hij waagde de sprong en vond het podium van Toomler. Met succes. De comedians van Comedytrain waren onder de indruk en begin 2017 deed hij mee aan de auditie. In een witte blouse met een zwart strikje en 3 minuten aan materiaal.

Er volgde een aspirant-lidmaatschap bij het collectief waarin hij zowel de Jury- als Publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 won.

Nu als officieel lid van Comedytrain en door Volkskrant gekozen tot een van de comedytalenten van 2019, staat hij in de theaters en dus in De Schattelijn met zijn allereerste avondvullende programma.

 

‘Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.’ –  Jury AKF 2018

 

Entree: € 16,00

 

Facebook: Glodi.Lugungu

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.