De Schattelijn

al bijna 30 seizoenen hét centrum voor cultuur 

Dinsdag 15 januari vertonen we de film Sweet Country, aanvang 20.00 uur.
 
De voorstelling van Niet Schieten op zaterdag 19 januari is bijna uitverkocht, maar voor het dubbelcabaret van Lonneke Dort en Maarten van den Berg op vrijdag 25 januari zijn nog wel voldoende kaarten.    
 
Zoals altijd: van harte welkom! 
 
 
 
 
NU: zaterdag 19 januari
vrijdag 25 januari
zaterdag 02 februari
vrijdag 08 februari
zaterdag 09 februari
vrijdag 15 februari
vrijdag 22 februari
zaterdag 16 maart
zaterdag 23 maart
vrijdag 29 maart
zaterdag 13 april
donderdag 25 april


]
SJAAK BRAL
Sex met Sjaak (cabaret)
08-02-2019 aanvang: 20:15 | 17,00 euro

Een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende sex.

 

Sex is het lekkerste dat er is. Als ze ooit iets uitvinden dat lekkerder is… blijft Sjaak het er gewoon bij doen. Sex is een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vooral vrolijkheid.

 

Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Aan de ene kant 'moet alles kunnen'. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Cirque du Soleil is er niks bij.

Aan de andere kant wordt bloot verward met sex en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Onderbroek douchen is regel, geen uitzondering. Vrouwentepels op Facebook zijn verboden. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Zelfcensuur overwoekerd de vrije wil. Amsterdamse ambtenaren worden opgedragen geen rokjes boven de knie te dragen. Op school beklagen ouders zich over de 'seksueel getinte' boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Sjaak besloot op onderzoek uit te gaan. Maar niet in de boeken.

 

De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in zowat alle vormen van sex. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swingerparties, SM-feesten, Tinder en Grindr: hij heeft het allemaal ervaren (met instemming van zijn partner). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt: SEKS MET SJAAK.

 

Entree: € 17,00

 

www.sjaakbral.nl

> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.