THEATERPROGRAMMA 2019-2020


Sorteer op:

Datum
Genre
Artiest
vrijdag 08 november, tijd: 20:15 (muzikaal cabaret)LOS

Lusten en Lasten

Geen wilde stap-avond zonder de kater

 

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.


In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal.

Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet?


De meiden komen er achter dat het leven best lastig is.

En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies… Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.


In Lusten en Lasten fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek in De Schattelijn van LOS gewend is.


‘Lusten en Lasten’ is na ‘Lijf On Stage’, ‘FCKD’, ‘Total LOS’, en ‘VAST’ de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.  


Uit de pers

 

‘Met "VAST” hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een der beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is. [...] Ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst is van het hoogste niveau.’ –   Cultuurpodium

 

Entree: € 17,00

 

www.los-muziektheater.nl

]
Theater
AMSTERDAMS KLEINKUNSTFESTIVAL
halve finalistentoernee
29-02-2020
> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.