THEATERPROGRAMMA 2019-2020


Sorteer op:

Datum
Genre
Artiest
vrijdag 22 november, tijd: 20:15 (muzikaal cabaret)SPRUIJT en OPPERMAN

Heimweeën

We voelen ons deelnemer

van de wereldkampioen-

schappen succesvol zijn.

‘Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed.’ True!

Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn...

We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. Want als je voortdurend wordt geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières, gaat er vanzelf iets knagen als jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot naar de zoveelste Netflix serie zit te kijken. We voelen ons deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn. Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen. Ook in De Schattelijn.

‘Heimweeën’ is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Carlie Spruijt en Eva Opperman. In 2018 verscheen hun debuutalbum ‘Zij en ik’, dat ook op Spotify te beluisteren is.    

 

Entree: € 16,00

 

www.spruijtenopperman.nl

]
Theater
AMSTERDAMS KLEINKUNSTFESTIVAL
halve finalistentoernee
29-02-2020
> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.