THEATERPROGRAMMA 2019-2020


Sorteer op:

Datum
Genre
Artiest
zaterdag 29 februari, tijd: 19:00 (nieuw cabaret)AMSTERDAMS KLEINKUNSTFESTIVAL

halve finalistentoernee

De nieuwste talenten in een marathonvoorstelling.

 

Na drie intensieve en spannende selectierondes presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2020!

 

Deze cabaret- en kleinkunsttalenten gaan van januari tot april met hun zelfgeschreven programma’s op een landelijke try-out tournee. Daarbij worden ze gecoacht door verschillende theatermakers en regisseurs en volgen ze diverse Keep an Eye Masterclasses. Vlieguren maken, schrijven, schrappen en ontwikkelen. Alles om straks goed voorbereid de ‘Halve Finales’ in Theater Bellevue in Amsterdam te kunnen spelen. Maar eerst staan ze allemaal op schrikkeldag in een marathonvoorstelling (aanvang 19.00 uur) in De Schattelijn.

 

Claudia de Breij, Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Richard Groenendijk, Pieter Derks, Eva Crutzen en Yentl en de Boer stonden eerder in de finale van de AKF Sonneveldprijs. Wie weet treft u vanavond al de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2020!

 

Entree: € 17,00

 

www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

]
Theater
RAYEN PANDAY
Trigger
07-02-2020
> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.