EXPOSITIES

 

 

In De Schattelijn worden met grote regelmaat exposities gehouden door beeldend kunstenaars. Plaatselijke en regionale (amateur-)kunstenaars krijgen de gelegenheid een gedeelte van hun werk te laten zien.
De expositieruimte bevindt zich op de begane grond en is tijdens de exposities geopend op weekdagen tot 20.00 uur en in het weekend tijdens theater- of muziekactiviteiten.
 
 


 
 

  
 
 
 

 

 

ERIC SWART EXPOSEERT 'ARCHITECTUUR' 
 

 

Al meer dan 25  jaar tekent Eric Swart voorgevels van wereldberoemde gebouwen. Niet met een potlood, maar met behulp van de computer. Uiterst nauwkeurig verschijnt het kleinste detail op het papier.

Via zijn werk als engineer bij een advies- en ingenieursbureau had hij veel te maken met architectuur. Een voorzichtig maar geslaagd experiment met het kasteel Heeswijk-Dinther zette hem aan om verder te gaan. En dat deed Eric.

 

Zijn werk is te zien geweest in Amsterdam, Rotterdam, maar ook in New York, Kopenhagen en de Chinese hoofdstad Beijing. Dat onderstreept het bijzondere karakter van zijn tekeningen.

Tot en met 29 september 2019 is zijn werk te zien in de expositieruimte op de begane grond in De Schattelijn, Vismarktstraat 4 a in Geertruidenberg.  Openingstijden: werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur; in het weekend tijdens activiteiten.

 
 
       
 
     
 
        
  
 


 

 

 

]
Theater
RAYEN PANDAY
Trigger
07-02-2020
> Mijn Schattelijn
Je eigen Schattelijn account!

Cultureel Centrum de Schattelijn


Vismarktstraat 4A
4931 AZ Geertruidenberg
T: 0162 512 226
E: info@schattelijn.nl
W: www.schattelijn.nl

Routebeschrijving bezoekers


De Schattelijn ligt in het centrum van Geertruidenberg op de hoek van de Markt en de Vismarktstraat. U kunt parkeren op de Markt.